< Terug naar nieuws

2 Juli 2024

Open Positie: Event Coördinator bij Amsterdam AI

Ben jij een gepassioneerde event coördinator met een talent voor het creëren van onvergetelijke ervaringen? Heb je een flair voor het organiseren van evenementen die mensen bij elkaar brengen en inspireren? En zoek je een rol waarin je jouw creativiteit kunt combineren met projectmanagementvaardigheden? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons dynamische team!
Je zult, binnen deze veelzijdige baan met ruimte voor eigen invulling en creativiteit,  werken in een inspirerende omgeving met enthousiaste collega's die zich inzetten voor de ontwikkeling van verantwoorde AI. Ons kantoor is gevestigd op het Science Park in Amsterdam (standplaats), maar je zult ook regelmatig bij onze partners op bezoek gaan.
 
Meld je hier aan via de UvA website.
 
Wat ga je doen?
Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:

- Event Management:
Jouw creativiteit en organisatietalent komen tot leven bij het plannen en uitvoeren van diverse evenementen, van intieme bijeenkomsten tot grootschalige conferenties. Je zorgt voor een vlekkeloze uitvoering en coördinatie met interne en externe partijen, terwijl je ervoor zorgt dat elk evenement een onvergetelijke ervaring wordt. Je biedt advies en ondersteuning aan collega’s die evenementen willen organiseren.
 
-Communicatie:
Je bent een sleutelfiguur in de communicatie rondom onze evenementen, waarbij je advies geeft en de uitvoering verzorgt om de boodschap effectief over te brengen. Samen met het communicatieteam werk je aan het vergroten van de zichtbaarheid van Amsterdam AI via diverse kanalen.
 
-Netwerken en Visie-ontwikkeling:
Je bouwt een netwerk op van eventlocaties en suppliers in Amsterdam en draagt bij aan de ontwikkeling van een visie voor het organiseren van evenementen binnen Amsterdam AI.
 
Jouw profiel
 Je bent/hebt:
een coördinerende teamplayer met HBO of WO werk- en denkniveau; klantgericht, gastvrij, en een probleemoplosser met een gezonde dosis passie voor je werk die bereid is ook af en toe buiten kantooruren te werken; een hands-on mentaliteit met uitstekende administratieve vaardigheden en bekendheid met online communicatieplatforms; een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal; (werk)ervaring in het (internationaal) hoger onderwijs;
proactief en flexibel, en in staat om feedback te geven en te ontvangen. Affiniteit met AI is een pré.
 
Ons aanbod
 We bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 30,4 uur per week voor een periode van 12 maanden ter beoordeling van de geschiktheid voor de functie. Indien we jouw functioneren positief beoordelen volgt aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd. De gewenste startdatum is 1 september 2024.
 
Het bruto maandsalaris, gebaseerd op een 38-urige werkweek en afhankelijk van relevante werkervaring voor de functie, varieert van € 3.072,- tot € 4.640,- . Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Het UFO-profiel Communicatiemedewerker is van toepassing. De cao Universiteiten van Nederland is van toepassing.
 
Naast het salaris en de inspirerende omgeving op Science Park bieden we een gevarieerd pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden:
-232 vakantie-uren per jaar (gebaseerd op fulltime)
-verschillende cursussen die te volgen zijn via het Teaching and Learning Centre;
-7 weken geboorteverlof met 100% salarisbehoud;
-gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof;
-een pensioen bij ABP, waar de UvA voor tweederde aan bijdraagt.
-Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, , flexibele werkduur, en mogelijkheid tot hybride werken binnen Nederland binnen -kaders en na overleg met je leidinggevende.
-Thuiswerkvergoeding, laptop, en mobiele telefoon (in bruikleen van) van de universiteit.
 
Over ons
Amsterdam AI, technology for people, is een uniek samenwerkingsverband tussen Amsterdamse kennisinstellingen, onderzoeks- en medische centra, de gemeente Amsterdam en Amsterdam Economic Board. Deze samenwerking richt zich op de ontwikkeling en toepassing van verantwoorde AI door de kracht van AI te combineren met een mensgerichte aanpak.
 
Het samenwerkingsverband is organisatorisch ondergebracht bij de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI). Medewerkers van FNWI worden gedreven door een gedeelde passie om uit te vinden hoe de wereld in elkaar zit. Onze acht onderzoeksinstituten beslaan de hele breedte van de bètawetenschappen: van astronomie en natuurkunde, tot levens- en aardwetenschappen, moleculaire wetenschappen, wiskunde en de informatiewetenschappen. Of we nu bezig zijn de oorsprong en bouwblokken van het leven te ontrafelen of aan de basis staan van de technologie voor de toekomst, we vinden elkaar in een onbegrensde nieuwsgierigheid. Met zo’n 1.800 medewerkers zetten we ons dagelijks in om onze kennis en nieuwsgierigheid over te brengen aan de ruim 8.000 studenten in de bachelor- en masteropleidingen die we aanbieden op onze Amsterdam Science Park campus. Zo leiden we de volgende generatie van wetenschappers op en inspireren we hen aan de start van hun eigen ontdekkingstocht.
 
De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 30.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 PhDs, verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.
  
Vragen?
Met vragen over deze vacature kun je terecht bij: Erik van Zwol, strategisch communicatie adviseur, [email protected] en 06-18031814
 
Sollicitatie
Herken je je in het profiel en ben je geïnteresseerd in de functie, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Je kunt via onderstaande link online solliciteren. Alle documenten naast je cv ontvangen we graag in één .pdf bestand vóór 15 juli 2024.
-Een cv met weergave in maanden (niet alleen jaren) met betrekking tot opleiding en ervaring;
-motivatiebrief;
-het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure.
 
De sollicitatiegesprekken zullen gehouden worden in de week van 15 tot 19 juli 2024.  
 
De UvA is op grond van de Wet Arbeid Vreemdelingen verplicht om voor niet-wetenschappelijke functies binnen de EU te werven. Behoor je niet tot één van de EU landen (inclusief Noorwegen en Zwitserland) dan heeft het geen zin om te solliciteren .
 
Alleen complete sollicitaties worden in behandeling genomen.
 

Vergelijkbaar >

Vergelijkbare nieuwsitems

>Bekijk alle nieuwsitems >
Toekomst van Technologie in Amsterdam: Jouw Mening Telt!

4 Juli 2024

Toekomst van Technologie in Amsterdam: Jouw Mening Telt! >

Gaan we met kunstmatige intelligentie scheefliggende tegels op straat opsporen? Berekenen we met quantum computing de ideale route voor bevoorradingsverkeer? Zetten we algoritmen in om te voorspellen in welke woningen er loden leidingen liggen? Amsterdam onderzoekt voortdurend welke nieuwe technologieën er op de markt zijn en hoe we die het best kunnen gebruiken.

Lees meer >

longform.ai ontvangt financiering van Innovatiefonds Noord-Holland om inzichten uit audiodata te extraheren

4 Juli 2024

longform.ai ontvangt financiering van Innovatiefonds Noord-Holland om inzichten uit audiodata te extraheren >

longform.ai, een spin-off van de Universiteit van Amsterdam, heeft €300.000 aan financiering ontvangen van Innovatiefonds Noord-Holland. De startup, mede opgericht door Paul Groth, professor Data Science aan de UvA, ontwikkelt AI-technologie om waardevolle inzichten uit grote hoeveelheden audiodata te halen

Lees meer >

The Symbiotic City nu te zien in ARTIS-Groote Museum

4 Juli 2024

The Symbiotic City nu te zien in ARTIS-Groote Museum >

In het ARTIS-Groote Museum is de presentatie The Symbiotic City nu te zien. Deze expositie toont een toekomstig Amsterdam waar natuur en mensen in harmonie samenleven. Het project is een initiatief van Remco Kort, microbioloog aan de Vrije Universiteit Amsterdam en ARTIS-Micropia hoogleraar. De beelden en teksten zijn tot stand gekomen tijdens de workshop The Symbiotic City, waarbij AI werd ingezet om visies van diverse disciplines te visualiseren.

 

Lees meer >