< Terug naar nieuws

21 november 2023

PhD Posities - ICAI

Ben je klaar om doelgericht te creëren? Het Innovation Center for Artificial Intelligence biedt je de kans om aan echte uitdagingen te werken met toegang tot echte gegevens.
Hun uiteindelijke doel is om AI veilig en betrouwbaar te maken ten gunste van iedereen. Samenwerking is de sleutel. Doe je mee?
 
Vraag jezelf af waar je PhD over moet gaan: Sta je te popelen om ervaring op te doen in de industrie? Nieuwsgierig om samen te werken met toonaangevende AI-experts? Overtuigd van de waarde van gedeeld eigenaarschap? Wij bieden dit alles en een fatsoenlijk salaris terwijl je je internationale netwerk uitbreidt. En laten we het plezier van het ontdekken van het Nederlandse leven niet vergeten.
 
Sluit je aan bij ICAI en ontmoet je collega's beste en slimste. Breng ze je creativiteit, doorzettingsvermogen en nieuwsgierigheid. Zet je ideeën om in een betere toekomst. Jouw volgende stap is hun volgende stap om AI voor iedereen te maken.
 
Als onderdeel van het ROBUST-programma biedt ICAI in totaal 85 volledig gefinancierde posities voor promovendi in 2023, plus nog eens 85 in 2027. De huidige status van hun werving voor de eerste groep van 85 PhD posities is:
 
- Momenteel open: 5 posities
- Gesloten: 7 posities
- Ingevuld: 73 posities

(Laatste update: 20 november 2023)
 
 
Foto credits: ICAI.

Vergelijkbaar >

Vergelijkbare nieuwsitems

>Bekijk alle nieuwsitems >
SME DATALAB 42: Een studentenproject starten

29 november 2023

SME DATALAB 42: Een studentenproject starten >

Ben je geïnteresseerd om samen met studenten te werken aan digitaliseringsprojecten die betaalbaar en flexibel zijn en waarde toevoegen? Met als resultaat een data gedreven bedrijf met business impact? Dan is het MKB DATALAB 42 een interessante optie voor jou.

Lees meer >

Piyush Bagad ontvangt KHMW Scriptieprijs Informatica en Informatiekunde

29 november 2023

Piyush Bagad ontvangt KHMW Scriptieprijs Informatica en Informatiekunde >

Master AI alumnus Piyush Bagad is de ontvanger van de KHMW Scriptieprijs voor Informatica en Informatiekunde. Tijdens een prijsuitreiking georganiseerd door de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen op 27 november ontvangt hij een prijs van 3000 euro voor zijn scriptie getiteld "It's About Time: Time Awareness in Video Foundation Models".

Lees meer >

 Meet tumoren snel en nauwkeurig dankzij AI

28 November 2023

Meet tumoren snel en nauwkeurig dankzij AI >

De onderzoeksgroep CAESAR van het Amsterdam UMC ontwikkelde een AI-tool die levertumoren automatisch laat zien op CT-scans van patiënten met darmkanker die is uitgezaaid naar de lever. Hierdoor krijgen artsen snel inzicht in de grootte van de tumoren. Dat de tool nu wordt onderzocht in de dagelijkse praktijk van de arts is goed nieuws, aangezien veel AI-tools vast blijven zitten in de ontwikkelingsfase. Onderzoeker Michiel Zeeuw legt uit hoe deze software tot stand kwam.

Lees meer >