Evenementen

Ondernemer, beleidsmaker, wetenschapper of anderszins geïnteresseerd in AI? Amsterdam AI, onze partners en ons netwerk organiseren een veelheid aan uiteenlopende conferenties, workshops, lezingen en andere evenementen. Organiseer je zelf een event dat op deze pagina’s niet mag ontbreken, mail ons dan via [email protected]

Lancering Health Data Space Amsterdam

18 Maart 2024

Lancering Health Data Space Amsterdam

De start van Health Data Space Amsterdam markeert een belangrijke mijlpaal in de samenwerking aan een regionale gezondheidsdata infrastructuur. Hieraan heeft Amsterdam Economic Board, samen met vele partners, jarenlang hard gewerkt.

Lees meer >

Tech For Change Startups: AI Edition

19 Maart 2024

Tech For Change Startups: AI Edition

JetBrains en WorldStartup werken samen en brengen AI-gerichte startups en investeerders samen voor een matchmaking-evenement. Dit evenement vindt plaats op 19 maart in het JetBrains Office in Amsterdam en draait helemaal om het smeden van echte verbindingen en het bevorderen van betekenisvolle samenwerkingen.

Lees meer >

Finale Zorginnovatie Prijs

21 Maart 2024

Finale Zorginnovatie Prijs

Zorgontwikkeling.nl reikt jaarlijks de Nationale Zorginnovatieprijs uit; een prijs speciaal voor het meest innovatieve bedrijf in de scale-up fase. Je maakt kans op een geldprijs ter waarde van € 10.000,- (vakjuryprijs) of € 5.000,- (publieksprijs). De prijsuitreiking vindt plaats op 10 april 2024 tijdens Zorg & ICT, onderdeel van de Week van de Gezondheid.

Lees meer >

ICT.OPEN 2024

10 & 11 April

ICT.OPEN 2024

De conferentie vindt plaats op 10 & 11 april 2024 in het Beatrix Theater, Jaarbeurs Utrecht.

Lees meer >

NL AI Congres 2024

24 April 2024

NL AI Congres 2024

Het congres belicht de ongekende kansen én uitdagingen van AI, om Nederland maatschappelijk en economisch vooruit te helpen. Hiermee streeft de Nederlandse AI Coalitie naar een toekomst waarin technologie en menselijke waarden samengaan. Dit door doelgerichte samenwerking tussen de vele stakeholders in onderzoek, ontwikkeling en toepassing van AI, die allen samenkomen op dit congres. Daarom is het centrale congresthema dit jaar: De Nieuwe Horizon met AI: Collectief, Mensgericht en Kansrijk.

Lees meer >