< Terug naar evenementen
Zorgtechnologie en AI in eigen leefomgeving: hoe dan?
24
Mei
2024

Zorgtechnologie en AI in eigen leefomgeving: hoe dan?

Datum van het evenement: Vrijdag 24 mei
Locatie: Tania Léonhuis, Tafelbergweg 51, Amsterdam
Tijd: 13:00 - 16:45

 

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) organiseert een symposium over het integreren van zorgtechnologie en AI in de eigen leefomgeving, een essentieel thema gezien de toenemende druk op de gezondheidszorg. Dit symposium biedt onderwijsprofessionals, onderzoekers en praktijkexperts een platform om te discussiëren over de implementatie en de impact van deze technologieën in het onderwijs, onderzoek en de dagelijkse praktijk.

 

De dag begint met een plenaire sessie waarbij Liza Verheijke de dag opent en diverse sprekers zoals Ellen Vreeburg en Bianca Buurman hun inzichten delen over eHealth en innovaties in de zorgpraktijk. Er volgen parallelle sessies waar thema’s zoals het bevorderen van gezond gedrag via eHealth, de inzet van technologie in geriatrische revalidatie, en de toepassingen in het Smart Health and Vitality Lab worden besproken.

 

Het evenement sluit af met een informele borrel in het Amsterdams café, waar deelnemers in een ontspannen setting verder kunnen praten over de toepassing van technologie in de zorg en mogelijkheden voor toekomstig onderzoek en onderwijs.

 

Meld je hier aan!