< Terug naar evenementen
AI020 2024
25
April
2024

AI020 2024

Het programma is gebaseerd op vraag en aanbod; van studenten en werkgevers, maar ook van bezoekers en presentatoren, banen en toekomstige werknemers. Het is een netwerkmogelijkheid tijdens een unconference, een gemeenschapsbijeenkomst, een brug tussen kennis en industrie, en een dynamische ruimte voor innovatie.
 
Maak hier verbinding en ontdek op AI020 en maak er deel van uit:
- Studenten: https://www.ai020.nl/sign-up-as-student
 
Wat kun je verwachten?
Programma:12.30-17.00 uur
U kunt zich verheugen op een rijk programma met keynotes, praktijkgerichte workshops en verhelderende paneldiscussies. We hopen ideeën te delen, de status quo uit te dagen en de grenzeloze mogelijkheden van AI te verkennen.
 
Workshops: 13.00 - 16.45 uur
Je kunt samen met je favoriete bedrijf een praktische workshop volgen. Ervaar hoe het is om met een high-end team te werken en stel hen al je brandende vragen
 
Sprekers: 13.00 - 16.30 uur
We zijn blij Rianne van den Berg, hoofdonderzoeker bij Microsoft Research Amsterdam, te verwelkomen, die ons zal inlichten met haar lezing getiteld 'AI for Science bij Microsoft Research'. Daarnaast zijn we ook graag gastheer van Wim Kees Janssen, CEO en oprichter van Syntho.ai, die inzichten deelt over "Hoe privacygevoelige gegevens kunnen worden ontgrendeld met door AI gegenereerde synthetische gegevens." Doe mee aan de discussies!
Samenwerking en innovatie. AI020 bewijst de kracht van samenwerking door nauw samen te werken met de Amsterdamse academische instellingen, onderzoekscentra, zorgorganisaties en de tech-gemeenschap. Door deze uiteenlopende krachten te verenigen wil AI020 de ontwikkeling van verantwoorde en impactvolle AI ondersteunen.
 
Aanwezige bedrijven (nog steeds groeiend)