< Terug naar evenementen
Regionale voorrondes Zorginnovatieprijs 2024
13
februari
2024

Regionale voorrondes Zorginnovatieprijs 2024

Dit evenement brengt innovatie in de gezondheidszorg en welzijn samen. Meld je nu aan voor dit dubbelevenement waarbij we de regionale voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs 2024 en de officiële opening van Plus Ultra Amsterdam combineren.
 
De Zorg2025 partners bestaande uit Amsterdam Economic Board, Amsterdam AI, Sigra, Rom inWest en Rabobank, zetten zich in om innovatie in zorg en welzijn te versnellen. Ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak een duwtje in de rug gebruiken om hun onderneming echt tot een succes te maken. Daarom organiseert Zorg2025 jaarlijks de regionale voorronde van de Zorginnovatieprijs; een prijs speciaal voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase.
 
Dit unieke evenement brengt veelbelovende innovaties in de gezondheidszorg uit de provincies Noord-Holland en Flevoland samen, die strijden voor een kans om door te gaan naar de nationale finale van de Zorginnovatieprijs 2024 tijdens het Health Valley event op 21 maart 2024. De prijsuitreiking is tijdens het Zorg&ICT event op 10 april 2024. Krijg een kijkje in de toekomst van de gezondheidszorg terwijl de deelnemers hun baanbrekende ideeën presenteren.
 
We kijken er naar uit Plus Ultra Amsterdam officieel te openen, een state-of-the-art gebouw ontworpen om innovatie, samenwerking en wetenschappelijke ontwikkelingen te bevorderen. Ontdek zelf deze nieuwe innovatiehub in wording in de life sciences & health.
 
Mis deze unieke kans niet om contact te leggen met mede-innovators en een inkijkje te krijgen in de toekomst van de gezondheidszorg. Meld je nu aan om zeker te zijn van een plek.
 
Vind het programma en meer informatie op de website van Amsterdam Economic Board.