< Terug naar evenementen
Symposium smart education
7
Juni
2024

Symposium smart education

Datum van het evenement: Vrijdag 7 juni 2024
Locatie: Kohnstammzaal, Kohnstammhuis, Hogeschool van Amsterdam, Wibautstraat 2-4, 1091 GM Amsterdam
Tijd: 14:30 - 18:00

 

Het Smart Education Lab van de Hogeschool van Amsterdam belicht de nieuwste digitale ontwikkelingen in het onderwijs tijdens hun aankomende symposium. Dit event, aangestuurd vanuit het Lectoraat Didactiek van de Bètavakken, is onderdeel van het Centre of Expertise Applied AI en richt zich op de integratie van AI en andere digitale technologieën in het onderwijs.

 

Het programma biedt een diepgaande blik op digitale geletterdheid en de impact van generatieve AI op educatieve processen. Met een mix van parallele sessies en een keynote door Prof. dr. Frank van Harmelen, een toonaangevende wetenschapper op het gebied van AI, biedt het symposium een unieke kans om direct inzicht te krijgen in de vooruitgang en toepassingen van digitale technologieën in het onderwijs.

 

De dag start met een ontvangst, gevolgd door een welkomstwoord en verschillende sessies die de deelnemers laten kiezen uit diverse thema’s rondom digitale innovaties in het onderwijs. Het event sluit af met een borrel waarbij gelegenheid is om te netwerken en verdere discussies te voeren over de gepresenteerde onderwerpen.

 

Meld je hier aan!